CADO - Centrul de Advocacy și Drepturile Omului\r\n \r\nCOMUNICAT DE PRESA\r\n \r\nCNCD a sancționat segregarea r...

sigla

Iași, 17 august  2015

S.C.SES PRO CONSTRUCT S.R.L., cu sediul social în com. Ştefan cel Mare, jud. Vaslui, structură de economie socială înființată în cadrul proiectului „Construim împreună întreprinderi sociale”, ID 147653, proiect  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6.Promovarea incluziunii sociale, D.M.I 6.1 – Dezvoltarea economiei sociale, desfăşoară lucrări de construcţii conform codului CAEN 4120. Beneficiarul acestui proiect  îl reprezintă Asociaţia Centrul Romilor pentru Integrare, Studii si Solidaritate în Dezvoltare Comunitară, partenerii fiind Asociaţia Pro Roma şi Asociaţia Umanitară Ȋmpreună Pentru Recaş.

Începând din data de 1 iulie 2015, societatea a încheiat 2 contracte de prestări servicii construcţii civile. Pentru buna desfăşurare a activităţilor de producţie au fost derulate achiziţii de echipamente, materiale de construcţie şi utilaje.

Mai mult, pentru buna promovare a serviciilor oferite de S.C. SES PRO CONSTRUCT S.R.L a fost achiziţionat un serviciu de creare pagină web.

S.C.SES PRO CONSTRUCT S.R.L. menţine numărul locurilor de muncă create în structura specificată în Planul de afaceri, derulează proceduri de achiziţii şi activităţi de management, desfăşoară activităţi de promovare a structurii de economie socială.

Informaţii suplimentare:

Nr.tel: 0332417764, Mobil: 0746780360, 0743290393

Adresă e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Responsabil marketing: Daniela Ceia

sigla constructii1   LOGO-300x89   logo scoala pentru toti copiii   ses termopane logo 001   CIISlogo3

guvern images 1 ISE 2016-2020

Presedinte - Margareta HERTANU