In perioada 02.06 - 09.06.2018, Asociatia PRO ROMA, impreuna Asociacion Juvenil Intercambia (Spania), Associazione di promozione sociale Futuro Digitale (Italia), Citizens of the world (Turcia), Active Bulgarian Society (Bulgaria) si Regionalna Romska Obrazovna Mladinska Asocijacija (Macedonia) au implementat sesiunea de formare a 60 de tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani, in domeniul audio-vizualului. Trainingul a avut loc in tabara Marabu din Milcoveni, judetul Caras-Severin.

Ca urmare a acestui demers 60 de tineri din 5 tari europene si-au dezvoltat si imbunatatit abilitatile audio-vizuale; au invatat sa creeze scurte emisiuni radio-TV si realizarea de scurt metraje; au deprins abilitati in crearea de filme artistice in vederea promovarii pozitive a etnicilor romi; au cunoscut realitatile de zi cu zi ale acestei monoritati etnice, majoritare in Romania, care intampina mari greutati socio-economice; si-au insusit cunostinte privind relationarea interculturala si au promovat toleranta, intelegerea si acceptarea.

Proiectul este finantat de Comisia Europeana, prin programul Erasmus+, Actiunea Cheie 1, Proiecte de mobilitate pentru tineret

Galerie video:

video 1video 2, video 3, video 4, video 5, video 6, video 7, video 8, video 9, video 10, video 11, video 12video 13, video 14, video 15, video 16, video 17

pliant REF 003    LOGO-300x89   logo1   www1

Slide2  link  link  link